Healing för dig i Jönköping

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna in till bloggen på er. Jag skriver ofta om mitt spännande jobb inom industrin med mera, med mera här på bloggen, men om detta med healing har jag inte nämnt något om tidigare, så det är därför hög tid för ett inlägg idag om just detta. Jag kom i kontakt med ett företag som heter Kråkshults Healing och Massage genom min bästa väninna som besökt det här företaget, och som berättade vilket gott resultat hon fått genom denna healing i Jönköping

Tänk att jag idag skriver och rekommenderar healing, jag som i vanliga fall är en person som endast tycker att det är effekten av sådant som kan mätas, räknas eller vägas som har betydelse. Healing lät väldigt abstrakt för mig men samtidigt har jag ett öppet sinne. Ju äldre jag blir desto mindre låst är jag av min förutfattade meningar, och eftersom jag haft problem med ont i ryggen i flera månader så tänkte jag väl ändå som så att varför inte ge denna healing i Jönköping en chans? När behandlarens händer vidrörde huden uppstod det en hetta i huden och helt klart hände det saker, även om det förstås inte går att mäta. Nu har jag förstått att min upplevelse, min “levda erfarenhet” faktiskt är lika viktig och intressant som något annat. Det är nämligen så här att min ryggvärk försvann. För första gången på ett halvår har jag inte behövt äta några värktabletter. Jag hoppas att ni som har problem av det ena eller det andra slaget också skulle öppna era sinnen för denna healing i Jönköping som ni kan få på Kråkshults Healing och Massage.